PROMOCIJA KNJIGE

U suradnji sa Udrugom Benedikt radili smo na promociji knjige . Promocija je bila u Franjevačkom samostanu u Splitu gdje je predstavljena knjiga splitskog magistra prava Marlona Macanovića pod naslovom „Kako pronaći posao i pobijediti nezaposlenost: motivacijsko-pravni priručnik“. Knjigu su predstavili novinar i publicist Ivica Ursić, Jasminka Lemo (predsjednica Udruge nezaposlenih Splitsko-dalmatinske županije), Alen Ćurin (predsjednik udruge Dalmatinski potrošač – Split), te sam autor. Autor je koristeći vlastita iskustva i znanja, prikazao brojne načine za pronalazak zaposlenja te metode osiguranja nužne egzistencije za vrijeme perioda nezaposlenosti. U knjizi se na 50 stranica podijeljenih u pet dijelova opisuju razne mogućnosti za promjenu postojećeg posla, odnosno, koji su to nužni koraci za samozaposlenje, osnivanje vlastite tvrtke, obrta i sl. Poslodavci će također pronaći korisne poslovne savjete koji im mogu poslužiti pri upravljanju tvrtkama, sukladno nacionalnom zakonodavstvu i univerzalnim moralnim zahtjevima