O nama

Ako želite saznati više o nama na pravom ste mjestu.

Pratite novosti na našoj Facebook stranici.

Kontakt Forma

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili Vam treba naša pomoć tu smo za vas.

Mobitel

Treba Vam infromacija u što kraćem roku? Nazovite nas i pokušati ćemo riješiti vaš problem što prije.

Naša Priča

Udruga Nezaposlenih Splitsko- dalmatinske županije aktivna je od 2013. godine i bavi se promicanjem, savjetovanjem, edukacijom te zastupanjem i zaštitom prava nezaposlenih osoba. Obuhvaća i radnike koji rade, a ne primaju plaću, one koje su zaposlene na određeno vrijeme i temeljem Ugovora o djelu i svim ostalim ugroženim skupinama. Okuplja nezaposlene koje imaju zajednički cilj kao što su organizirano pomaganje, druženje, volontiranje te zapošljavanje.

Aktivno nastoji pomoći u vidu zastupanja svojih članova kod različitih institucija s svrhom ostvarivanja prava na teritoriju RH i na međunarodnoj razini. U svom radu postigla je zadovoljavajuće rezultate. Trenutno ima dvoje zaposlenih na neodređeno, a ovisno o projektima zapošljava privremeno do završetka projekta, nastojeći projekte držati održivima u budućnosti.

Naša misija

Naša misija je stvoriti nove vrijednosti, zaspoliti ljude, održati projekte kao i bilo koja pomoć svima kojima je potrebna.  U zimskim mjesecima posebice raste nezaposlenost jer nema zaposlenih u sezonskim poslovima u turizmu, koji preko ljeta ublaže ove brojke. Svi su svjesni kako nema radnih mjesta, nema proizvodnje.

Udruga pokušava pomoći nezaposlenima da iskoriste mjere Hrvatskog Zavoda za zapošljavanjePomaže u izradi poslovnih planova, životopisa, zamolbi, motivacijskih pisama. Cilj udruge je stvaranje novih vrijednosti, otvaranje novih radnih mjesta, zadržavanje mladih te poboljšavanje uvjeta rada i života u RH.

Surađujemo sa:

- Jedinicama lokalne samouprave
- Udrugama
-Splitsko- dalmatinskom županijom
- Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje
- Javnim osobama i medijima

Javljamo se na natječaj:

- Ministarstva
- Jedinica lokalne samouprave
- EU fondova

Višegodišnji projekti:

- Pomoć nezaposlenima i bolesnima