Dijete Vam je u bolnici i treba Vam hitno smještaj?

Besplatni smještaj za roditelje/ skrbnike čija su djeca na liječenju

Ukoliko ne živite u Gradu Splitu, a nažalost dijete Vam treba na liječenje javite nam se. Kuća ima devet dvokrevetnih soba, dva dnevna boravka s čajnim kuhinjama, te četiri sanitarna čvora.
Do sada je u Kući za roditelje boravilo vise od 200 roditelja. Svi su zadovoljni i zahvalni jer su oslobođeni brige za plaćanje smještaja u ionako teškim materijalnim i emocionalnim trenucima.

Kuća za roditelje 3

Načini i uvjeti prijave

Prijaviti se možete putem mobitela ili dolaskom u Kuću za roditelje. Treba se donijeti osobni dokumenti kako bi mogli izvršiti upis u evidenciju. Ostale potvrde o rehabilitaciji ili liječenju djeteta roditelji mogu donijeti kada sve uspiju pribaviti. Roditelji u Kući za roditelje mogu ostati koliko god je djetetu potrebno za liječenje ili rehabilitaciju.

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se na andresi Ulica Ivana Gundulića 22. Kontaktirati nas možete bilo kada na broj 0981869851 ili 0953507766. Potrebna je najava dan prije osim u hitnim slučajevima kako bi se mogli organizirati.

O Kući za roditelje