KLARIN FILM

Udruga Nezaposlenih Splitsko- dalmatinske županije je organizotor događaja za “Klarin Film”. Član Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, pijanist Marin Limić, predstavio je u Splitu svoj novi nosač zvuka pod nazivom “Klarin film”. Klara je lijepa, devetnaestogodišnja djevojčica rođena s posebnim potrebama. Ne može hodati niti govoriti, ali iznimno pozitivno reagira na glazbu, osobito na onu klasičnu. Njezin rođak, Marin Limić, stoga je upravo njoj namijenio CD na kojem je objedinio svoje skladbe uz pomoć vlastitog banda s kojim stvara i nastupa. Djelo je stvarano godinama, inspirirano istinitim događajem. Marin je primjetio da njegova glazba dopire do bolesne djevojčice i da reagira na nju. Vođen željom da pomogne Klari i drugoj djeci s autizmom i posebnim potrebama stvorio je glazbeno djelo satkano od ljubavi, strpljenja, humanosti koje dopire do najslabijih i najranjivijih. Promocija je bila u Alliance Francaise u Marmontovoj u Splitu. Marin Limić sa predstavnicima Udruge nezaposlenih posjetio je štićenike Centra za rehabilitaciju Samaritanac u Splitu i poklonio im CD “Klarin Film”.